L’orgonització del Baix Llobregat continua…

Aquesta setmana hem orgonitzat el complex d’antenes ubicat a la serra d’Ullestrell, a sobre de l’autovia del Nordest (A2).Amb aquesta antena hem orgonitzat el triàngle format per:

–El complex d’antenes del Pou del Merli, al costat del peatge de l’autopista a Martorell.

–Les antenes de l’extrem nord de la serra de l’Ordal, a la serra de les Torretes, a sobre del Congost de Martorell.

–Les antenes de la serra d’Ullestrell, a sobre de l’A2 i del polìgon de Solvay.

8 responses to “L’orgonització del Baix Llobregat continua…

  1. perfecte! ens trobem a l’anoia!

  2. orgonitzant les antenes del Bruc!!!
    gràcies fumiganlleida, Salut i força!

  3. Que bé, bona feina senyora!

  4. Molt bé.
    No vull ser pessat, però tindrieu els punts marcats en un google maps o earth? Ho dic per intentar no repetir feina si algun dia altre gifter va per aquella zona…
    Gràcies

  5. un google maps amb localització exacta i foto d’antenes és molt útil, no pas per estalviar la feina d’orgonitzar a d’altres gifters sinó més aviat per estalviar la feina de localització d’antenes a d’altres gifters que estiguin disposats a REORGONITZAR la zona.

    sabent la localització exacta de les mateixes estalvia kilometres i kilometres per camins per esbrinar tant la presència (hi ha antenes que no es veuen desde les carreteres i que te les trobes de casualitat, rastrejant la zona) com la ruta d’accès a les mateixes

    Un haarp orgonitzat s’ha d’anar reorgonitzant d etant en tant, ja que és possible que augmentin la seva potència amb més tambors, més subantenes, etc

    tampoc no s’ha de descartar la possibilitat de que els orgonites siguin enretirats de la zona algun dia (de vegades remouen la terra)

    sigui com sigui, i per si les mosques, FOMENTEM SEMPRE LA RE-ORGONITZACIÓ, i no pas “l’allà no cal anar-hi que ja està fet”

    es una humil opinió

  6. Jo també penso això; perque si a sobre els hi posem en bandeja els llocs orgonitzats… ho tindran més fàcil per anular els orgonites que anem dispositant.
    No hi veig un problema en que estiguem orgonitzant massa vegades una mateeixa antena. Millor no? L’anonimat ens dona més poder davant els que volen retirar l’orgonite dels llocs gifteats.
    Vaja, que jo ho veig així. Que penjar un mapa al web dient: mira, aneu aquí que trobareu orgonite! mmmm, no sé; prefereixo ser anònim.

  7. Estic d’acord amb l’anonimat, però també és interessant sapiguer quines zones estan fetes, ja que la disposició d’orgonites és limitada (almenys pels que compren la resina i les han de fabricar), i hi ha molt a fer. És a dir, serveix per decidir si vaig cap a un lloc o cap a un altre.
    Precissament avui he orgonitzat una antena a BCN i la sorpressa que he tingut quan he trobat un orgonite just en el lloc on anava a posar un dels meus. Ha sigut una coincidència que no havia tingut mai. De totes maneres he deixat la meva peça també en aquesta antena.

  8. Per cert, al mapa només es marquen les antenes, no els llocs on es dipositen orgonites.

Deixa un comentari