Un video impressionant…

http://chemtrailsbarcelonanord.wordpress.com/mapa-gifting/

Anuncis

3 responses to “Un video impressionant…

  1. Probes en tenim un munt. Em de fer com a paris sortir al carrer i començar a manifestarnos. No podem continuar deixantnos insultar i humillar d´aquesta manera. Aixo son calers gastats de la nostra butxaca per fernos mal. S´ha de dir prou com el 15m. y animar a que els demés paisos o facin. No podem seguir estant mirant el cel y orgonitzant i no fer res mes. La orgonita es una solucio pero ja veieu els resultats. Cada vegada ens tenen mes acrivillats i aixo es indignant. Sa de fer algo contra aquesta gent fins que aixo pari de una vegada.
    La passivitat y la observacio no es la solucio. La indignacio i el manifest, si que son la solucio.

  2. Estic d’acord. Ens fumiguen pràcticament cada dia (i podriem treure el pràcticament), i crec que orgonitzar és com fer pessigolles al poder. Sortim al carrer ja.
    Algú sap si per les universitats la gent està mínimament informada? Ho dic perque seria un bon lloc per començar a fer xarxa de moviment per manifestar-nos i demanar que se’ns escolti.
    Fa 89 dies que observo el cel del vallès (i des d’on estic, veig perfectament l’àrea de barcelona i costa, i la zona de montserrat, manresa… ) i ens han fumigat 80 dies. Cal dir res més?

  3. aquest video esgarrifa, no es persona qui despres de visualitzar aquest video continui pensant que això es vapor d’aigua congelat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s