Barcelona 8 d’octubre de 2012: Fumigació química aèria descomunal

Fotografies enviades per una ciutadana de Barcelona, que tot just fa 15 dies que se n’ha asssabentat de que fumiguen habitualment el cel de Catalunya i de la resta de la península ibèrica.

fotografia d’en carles des del baix llobregat

videos de l’isaac, barcelona

els aficionats a la méteo (ignorants pràcticament tots) creuen que aquests rastres químics son en realitat rastres de vapor d’aigua congelat provinent dels gasos de combustió d’aeronaus de passatgers o comercials… als primers 3 segons del següent video es pot veure un avió circulant per la zona que no deixa absolutament cap rastre (o bé era un aeronau cisterna que en aquell moment no ruixava o bé era una aeronau no-cisterna, un aaeronau normal)prova COMPLETAMENT INDISCUTIBLE de que els rastres son químics i intencionadament ruixats des d’aeronaus cisterna (geoenginyeria climàtica militar).

Anuncis

14 responses to “Barcelona 8 d’octubre de 2012: Fumigació química aèria descomunal

 1. Tengo fotos de hoy similares, pero no se cm haceros las llegar

 2. He sido testigo de esta fumigación y tengo vídeos que lo demuestran.

  La población no es tonta y cada vez mira más al cielo. Es una pena que nuestros hijos estén respirando estos químico. Creo que si tendremos futuro y la resistencia gane. En aquel tiempo se hablará de este tiempo como la época del cancer.

 3. Saps que els Chentrails són un mite i que això són esteles de condensació d’avions normals i corrents, mantingudes en l’atmosfera durant més temps a causa d’un periode anticiclònic, oi?

  • tot el que dius es mentida, però si vols viure en la ignorància ets ben lliure de fer-ho

  • Hola Pere
   Jo soc la que va treure les fotos. Jo també pensava que eren esteles de condensació pero pren-te la molèstia d’observar el cel uns dies! la trajectòria d’aquests avions no es normal en absolut. I les esteles normals (alguna en vaig veure el ahir) no es queden tanta estona al cel com aquestes. No cal que et creguis el que et diem, observa tu mateix.

   I si de veritat vols creure que en menys d’una hora passen 10 avions per una mateixa zona fent trajectòries perfectament paral.leles com pots veure a les fotos es que directament vols viure enganyat – ja es cosa teva. Tens una web que t’ensenya el històric de trafic aeri “oficial” – no passen tants avions per sobre de Barcelona en tan poca estona.

 4. Si no queréis que vuestros hijos respiren las ”mierdas” que la sociedad genera, iros de vuestras ciudades a vivir al campo junto a los jabalís y los ciervos. Os estáis autoengañando, solo con encender vuestros pc’s ya estáis contaminando, no quiero ni pensar lo que hacen vuestras lavadoras, vuestros vehículos, vuestros televisores, y toda la basura que generáis. No os dais cuenta que os quejáis de todo pero no hacéis nada al respeto a parte de quejaros de cosas sin sentido?

 5. PereJP si no saps de k parles estalviat dir tonteries… saps quines condicions són necessàries per a la formació d’un contrail? saps a kina temperatura es formen en relacio amb l’alçada? saps quina relació te això amb el dew point? saps com akestes condicions varien segons la latitud? no, no ho sapas! i et dire perqué, si sabesis com es formen de veritat y no et creguesis el k ha escrit el primer “esceptic” de torn, el primer k faries es obserbar el fenòmen durant semanes per confirmar el que se suposa t’han dit. Hauries d’obserbar si es formen només en dies anticiconics o no ( ja et dic jo k no…) hauries d’obserbar si el provoquen tots els avions, si un avió k vola més baix forma un contrail y un k vola més alt no. si els contrails desaparèixen en 30 segons o es mantenen tot el matí o tota la tarda expandint-se fins a formar cirrus artificials. si un dia que ha de ploure per què al final no acaba ploven, els núvols es desfan en presència de contrails, però si només aparéixen en condcions anticicloniques ( com tu dius… ) com pot ser això?
  obserba la realitat abans de parlar y m’ho tornes a explicar.
  per cert sabies que segons tv1 són sinotma de canvis en el temps? y k segons tv3 són senyal d’estavilitat atmosfèrica? quina contradicció no?
  Tenir un premi novel no és un antidot contra dir tonteries!!! comenceu a pensar ja!!! y no només això, sinó a comprovar les conclusions que treieu.

  Gràcies a chemtrails catalunya per la feina k feu. Això ho hem d’aturar ja. Que ens facin coses vale… però que ens prenguin per imbècils d`aquesta manera…. per aki no hi paso!!!!

 6. Per a la persona que diu que son estel·les normals. Aquell dia vaig veure un munt de ON – OFF – ON (avions que tallen uns segons la estela i tornen a deixar-la passats uns segons. Llàstima que no duia la càmera. Com es pot explicar això? Paren els motors en ple vol? Com es pot explicar que al dia següent es van veure molts menys avions al cel? Ja no dic que no es veien les esteles, es que simplement no hi havien avions mentre que el dia anterior van passar centenars. Acàs van tancar tots els aeroports de catalunya?? Si et fixes aquests avions ni surten ni aterren a Barcelona però en canvi travessen la ciutat repetidament. Si no hi creus en els chemtrails, almenys t’hauria de despertar la curiositat. Per exemple curiositat de perquè després de la brutal fumigada ha fet tanta calor, curiositat de perquè tens més congestió nasal, de perquè hi ha aquesta boirina vermellosa als matins i a la nit, etc… salut!!

 7. Hola a tots, Tinc un parell de fotos del dia 8-10-2012 a las 8,15 del matí. Aquest es l’enllaç: http://goo.gl/35yeM

 8. Felicitats per la pàgina i ànims per seguir amb aquest projecte. Una autèntica llàstima que tantíssimes persones no vulguin obrir els ulls i acceptar que la realitat és aquesta. Molta sort i a seguir difonent 😉

 9. Qualsevol persona interessada en obserbar, pensar, i reflexionar es capaç d’adonar-se o arribar a la conclusió de que alguna cosa està passant als nostre cel. No tinc informació de primera mà de si ens fumiguen a nosaltres per matar-nos, si es geoingenieria, si es part de plans malvats… però si obseban, pensat i reflexionat arribo a la conclusió que avions que no formen part del tràfic aeri comercial, que, per tant, estan controlats per un organisme governamental que obliga als controladors del espai aeri civil o comercial a fer la vista grossa i callar, están fumigant alguna cosa, QUE NO ÉS VAPOR D’AIGUA!!!!!, per tot el cel seguint un patró definit.
  Ara que ja sabem que està passant alguna cosa anormal al nostre cel, que segur té un efecte en el clima, és el moment de preguntar a les autoritats (ja que això ho paguem nosaltres i no ells…) que estan fumigant? per què? quins efectes nocius té sobre el planteta i sobre la vida humanas i la vida en general? qui està darrere de tot això? qui en surt beneficiat? per què no ens dónen informació?
  Doncs per als que encara no tenen clar que el que expulsen aquests avions no és vapor d’aigua (cosa que es veu obserban el cel una semana o menys….) us deixo un video del youtube on podreu comprobar-ho definitivament: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2AvT-PvkLiE

  Una altra cosa.Per si algú se li acut pregunta-se perqué aixó te un efecte sobre el clima, i per tant sobre la meteorologia, us diré que el clima de la terra es bàsicament el resultat de l’intercanvi de calor continu que es dona entre el nucli de la terra, el mantell, la litosfera, la biosfera, la atmosfera, i la radiació solar.
  A la terra existeix un balanç d’energia entre la radiació absorbida ( radiació solar U.V.) i la radiació emesa ( pocedent de l’interior de la pròpia Terra + la reemisió de la absorbida del Sol en forma de radiació d’ona llarga.
  Les dues energies, l’ emesa per la Terra i l’absorbida procedent del Sol, passen a través de l’atmosfera i per tant aquesta desarrolla un equilibri energètic, un balanç entre l’absorbida i l’emesa.
  També dir que a l’equador es rep molta més radiació solar que als pols i que els vents i els corrents oceànics són la manera que té la Terra de transportar energia desde llocs on hi ha un excès ( l’equador) a llocs on hi ha un dèficit ( els pols).
  El vapor d’aigua ( present en l’atmosfera però invisible) + els núvols (vapor d’aigua condensat en forma de gel o d’aigua líquida) són responsables de reflexar cap a l’espai el 30% de la radiació solar que arriba a la terra.
  Tot això vol dir que si augmentem els núvols presents en l’atmosfera augmenta l’albedo (fenòmen que reflexa llum solar cap a l’espai) a + del 30% i per tant estem fent que ens arribi menys energia de fora, és a dir, la Terra absorbeix menys energia. L’absorció de menys energia provoca un desequilibri energètic a l’atmosfera i, en conseüencia, un canvi climàtic ja que el clima depèn de l’ernergia, en forma de calor, rebuda en una zona. Més o menys energia (a part de factors com el relleu terrestre, la presència de masses de terra o aigua, i l’hemisferi, ja que un rep més energia que l’altre al llarg de l’any) afavoriran l’evaporació o condensació d’aigua, el corrents oceànics, els vents… en conclusió PROVOCARAN UN CANVI CLIMATIC!!!!!
  Bé, ja acabo, el que vull dir, i que entengueu, es que sigui el que sigui el que estan fumigant ( que no es vapor d’aigua ) crea igualment núvols, ja siguin d’aigua o de particules de metalls pesants, etc… i per tant SIGUI QUIN SIGUI L’OBJECTIU D’AQUESTES FUMIGACIONS, UNA CONSEQÜENCIA INDISCUTIBLE, ÉS UN CANVI CLIMÀTIC PROVOCAT DE MANERA INTENCIONADA JA QUE ELS QUE FAN AIXÒ CONEIXEN ELS EFECTES DEL QUE ESTAN FENT.
  Per últim (jo estica favor d’utilitzar energies netes i tot això) però quan ens vulguin cobrar taxes abusives pk el nostre contxe contamina molt i està creant un canvi climàtic,i bla bla bla… no oblidem de recordar a aquests estafadors que més canvi climàtic que el que ells provoquen amb aquests avions pagats amb els nostres diners no ho estem fent, i que potser totes aquestes taxes les hauriem de cobrar a la gent que ordena això.
  Gràcies a chemtrails catalunya i a tota la gent que mira al cel, sent curiositat per el que passa al seu voltant i es fa preguntes i busca respostes a través de les seves reflexions i no del que ha dit el catedràtic de lo que sigui només perqué té un titol. Espero també que els que sempre neguen tot per sistema comencin a ser esceptics de veritat i s’adonin del que esta passant al seu voltant sense necessitat de llegir on sigui “o es que això ho ha dit aquest i està demostrat”. Demostreuvos-ho a vosaltres mateixos. Gràcies per la atenció.

 10. Fumigació i incendis

  Penso que aquestes fumigacions i els incendis descontrolats que pateix la península van de la mà. Iberia cada any es més messetària que l’anterior. S’estàn carregant les poques zones continentals que queden a la península, per fer-ne d’ella ni més ni menys un territori árid, sec i càlid, com els nostres veïns del sud.

 11. Esta es la última fumigada del mes de septiembre en Asturias: https://vimeo.com/53139449
  Vivir en el campo no te libera de las fumigaciones. Por aquí nos riegan de lado a lado del territorio. Los chemtrails no distinguen el ladrillo de la planta. Lo contaminan todo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s