Projecte Chemtrails Catalunya

Si tens camera digital, i ganes d’informar de les fumigacions sobre la teva comarca, participa com autor a chemtrails catalunya, un blog que escriurem entre tots, on tots serem administradors.

Si estas interessat, primer registra’t a wordpress, després escriu un correu a  chemtrailslleida(arroba)gmail.com comunicant-nos el mateix correu electrònic que has utilitzat per registrate a wordpress i t’afegim com autor del blog.

6 responses to “Projecte Chemtrails Catalunya

  1. Maria Rosa Ramon Borràs

    Voldria saber si feu algún tipus de reunions o hi ha alguna adreça a Barcelona on em pugui dirigir i concretar temes tal com on puc comprar la resina per poder fer orgonites, etc. etc. etc.
    Fa molts mesos que estic dintre d’un ambient molt tòxic i m’estic resentint molt tan a nivell fisic com mental.
    He llegit que hi han antenes que s’utilitcen per controlar mentalment a la gent i jo fa molts mesos que estic dient que m’esta pasant tot aixó.
    Gràcies. per la vostra resposta.

  2. Hola Maria Rosa,
    Aquí podràs trobar llocs on venen resina de poliester:

    Venedors de resina de polyester


    Tenir orgonites al teu voltant, pel barri i lloc de treball t’anirà molt bé, ja ho veuràs. Posa’n també vora les antenes.
    Endavant!

  3. El lloc més barat que he trobat és a Granollers: RESINECO. 25 litres, 108 euros.

  4. Gràcies chemtrails Barcelona nord, l’afegeixo a la llista.

  5. PROJECTE CHEMTRAILS CATALUNYA continueu lluitant sempre així fins que els chemtrails ja no existeixin mai mes ,ja estem farts amb la nostra salut no es juga .

  6. Eh eh soc resident a Barcelona, i això es impresioanant es diari no paran de fumigar sembla vietnam,cada maleit diaa esta el cel tapat i ens estan matant.Ens hem d´unir ja duna vegadaa!!!

Deixa un comentari